Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 25 september 2011

Historien om Wendy - Del 10

Av Fanny - 25 september 2011 08:30

Denna del handlar mest om Sandi. Hoppas ni tycker om den, släng in en kommentar i så fall! Har du inte läst de tidigare delarna så rekommenderar jag att du gör det först. Länkar finns här under. Säg till om någon inte funkar!  


Tidigare delar: Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 Del 5 Del 6 Del 7 Del 8 Del 9


Rollista:
Wendy - Röd

Nancy - Brun

Tillfällig: Sandi - Ljusblå


Sandi har stått utanför Nancys hus i flera timmar. Hon har inte kunnat flytta sig. Hon vet inte varför.
Sandi: "Nu har de släckt där inne, de har säkert gått och lagt sig..." 

"Jag saknar Wendy..."Sandi springer till baksidan.

"Ett grönsaksland? Perfekt... Hm... Om de sover... Det är väl skördesäsong nu?""Tomater! Precis vad jag ville ha!""Mm, jag slipper vara hungrig...""Vad fina de är!"Plötsligt känns det som om någon tittar på Sandi. Hon vänder sig om......och där står Nancy som av någon anledning inte har sagt något. Men hon har sett allt. Sandi förstår det och blir livrädd.

Nancy förstår att Sandi har sett henne och börjar skälla på henne.

Nancy: - Vem är du? Vad gör du här? OCH VARFÖR TAR DU MINA TOMATER?!- Lämna tillbaka dem och försvinn här ifrån! Jag ringer polisen annars!- Men förlåt! Jag var så hungrig...Men Nancy lyssnar inte – hon har redan lyft sin mobiltelefon.Sandi blir om möjligt räddare än vad hon redan var. Tänk om polisen hittar henne? Hon har tagit mycket fler saker än Nancys tomater...Det enda hon kan göra är att springa där ifrån.

"Snälla, låt dem inte hitta mig...""Satan! Hon kom undan..."

Nancy tänker knappt på det, men hon känner någonstans i sitt undermedvetna att hon har sett den där kvinnan förut.

Nancy försöker ropa efter henne, men Sandi låtsas att hon inte hör. Det gör hon knappast heller. Hon är allt för fokuserad på att springa där ifrån...Hon är egentligen inte uthållig alls men nu förstår hon att det är allvar. Hon springer så snabbt att hon själv är förvånad över hur snabbt hon springer...

"Snälla, hitta mig inte. Snälla, låt mig hitta ett gömställe. Snälla..."Sandi inser inte hur långt hon har kommit. Hon märker att hon är mitt framför näsan på kyrkogården. Här har hon inte varit sedan hennes mamma dog..."Här är ingen. Jag kan gömma mig här..."Sandis oro tar över alla känslor direkt, nu kan hon inte känna annat än oro. Ännu mer oro blir det när Sandi inser att hon befinner sig på en Kyrkogård mitt i natten...Sandi känner hur det svartnar för ögonen. Hon förstår att hon är på väg att svimma. Hon försöker förhindra det, men det går inte... Hon faller.Och landar medveteslös på marken.

Nästa morgon.

Wendy: "Nancy har verkligen sovit länge... Jag tar väl hand om grönsakslandet innan alla stackars växter dör.""Wow... Det märks att Nancy har varit sjuk. Stackars salladsplanta...""Tomatdags... Men vänta nu. Var är tomaterna?"


Fortsättning följer...

Torsdag

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se