Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2011

Bakom kulisserna

Av Fanny - 20 augusti 2011 20:43

Detta inlägg kommer att uppdateras då och då!

     

I skapa en sim så gjorde jag Sandi först. Sedan gjorde jag en manlig kopia av henne och använde ”lek med genetiken” för att få fram Wendy. Wendy är alltså exakt likadan som Sandi. (Dock använde jag ”ändra sim i skapa en sim”-fusket för att få henne lite annorlunda.)


Polisen i del 7 är egentligen Sandi (jag orkade inte göra en ny sim, så Sandi fick spela polisen).


Från början så bodde Wendy och Sandi tillsammans, sedan bodde Nancy och Wendy tillsammans medans Sandi var en sim som bodde i kvarteret. Nu bor de tillsammans alla tre (dock kan det vara lite svårt att hålla Sandi på avstånd när bilderna ska fotas, så det kan ändras i framtiden).


Historien har planerats om mer än tre gånger. En av gångerna var när det brann natten efter att det brann (haha, visst låter det konstigt?) i del 5. Egentligen så skulle Nancy svimma av på grund av elden, men det skulle bli så tjatigt att det brann två gånger i rad så det blev lite ändrade planer (kolla del 7).


Från början så skolkade Wendy från skolan varje dag för att kunna göra serien, vilket bidrog till att hon hela tiden fick utegångsförbud när jag fick Leva livet. Men efter ett tag så fick hon betyget U (underkänt) och jag fick baxa iväg henne till skolan ändå.


När det brann i del 5 så kom grannarna Bessie och Buster Clavell över för att titta. Men när branden var slut så stack de inte? De började kissa på sig, svimma och de var nära på att svälta, så jag lät Sandi bjuda in dem för att de skulle få något att äta. Men direkt när de blev inbjudna så sa de att de var tvungna att gå, men de stannade ändå kvar? Tillslut så svälte de, haha.


Sandi skulle egentligen ha hetat Sandy, men jag tyckte att det blev lite för passande med Wendy och Sandy. Dessutom så ska det inte utspelas i Amerika och jag tycker att Sandy låter mer Amerikanskt än Sandi.


Nancy (och alla andra, men från början var det bara Nancy) bor i familjen Ungkarls hus.


En gång så kom det en sim som var exakt likadan som Nancy (och hette samma namn) till huset och började fotografera Ó.ó


Wendy har aldrig haft någon pappa.

 
ANNONS
 
Ingen bild

korrral

22 augusti 2011 18:01

hur går det med husen? :)

 
ylva

ylva

1 september 2011 16:03

hej! Jag har en tävling på min blogg, var gärna med! :)

http://onlythesims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

lilla jag

11 september 2011 20:49

vilken stad utspelar sig serien?
Sunset Valley , Bridgeport , twinbrook ?
tacksam för svar ,
brukar aldrig hålla koll på min förra komentarer sp snälla gör ett nytt inlägg,
kollar din blogg varje dag!

Fanny

19 september 2011 17:28

Det utspelar sig i gamla hederliga Sunset Valley, men ibland önskar jag att jag valde Riverview istället...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se